Adaptacija 2

Adaptacija 2

Profesionalna Adaptacija Kupaonice: Sanacija Odvoda i Postavljanje Keramičkih Pločica

Tražite li profesionalnu adaptaciju kupaonice koja uključuje sanaciju starih odvoda i postavljanje keramičkih pločica? IngKvaliteta je tu da vam pruži vrhunsku uslugu prilagođenu vašim potrebama.

Radovi koje obavljamo:

  • Sanacija Starih Odvoda: Otklanjamo probleme s olovnom cijevi i premještamo cijevi za centralno grijanje prema potrebi, osiguravajući funkcionalnost i sigurnost vaše kupaonice.
  • Postavljanje Keramičkih Pločica: Naši stručnjaci vrše precizno postavljanje keramičkih pločica kako bi vaša kupaonica dobila elegantan i moderan izgled.

Troškovnik:

Investitor traži detaljnu ponudu koja uključuje sastavljanje troškovnika. Naša ponuda za osnovne stavke u troškovniku, uključujući postavljanje keramike, iznosi 6.000,00 kuna. Osim toga, pružamo detaljno usmeno obrazloženje ponude, ističući da za tu cijenu dobivate potpuno novu kupaonicu.

Prijepis i Analiza Troškovnika:

Stavka br. 8. – Postavljanje Keramike sa Dobavom Ljepila, Mase za Fugiranje i Impregnacije:

Naša analiza ukazuje na važnost detaljne analize troškova. Kupovina materijala poput ljepila i mase za fugiranje može varirati u ceni, a faktori poput tipa, namene i kvaliteta igraju ključnu ulogu u odabiru. Takođe, važno je uzeti u obzir i cenu usluge postavljanja.

Naše Rješenje:

IngKvaliteta se angažuje na pružanju pomoći vlasniku kupaonice. Saslušavamo njegove želje i interese te nudimo rešenja koja zadovoljavaju njegove potrebe. Uz njegovo insistiranje, nudimo preporuku za pouzdanog izvođača, osiguravajući visok nivo kvaliteta i profesionalizma.

Kada je u pitanju adaptacija kupaonice, IngKvaliteta je vaš pouzdan partner. Kontaktirajte nas danas kako biste započeli proces transformacije vaše kupaonice u prostor iz snova.

Slika br1.

Slika br3.

1. Slika

Fotografija kupaonice prije sanacije cijevi i kompletne adaptacije

Demontaža stare kupaonske opreme.

Sanacija starih olovnih odvodnih cijevi

Postavljanje plastičnih odvodnih cijevi, nove cijevi spojene na glavnu vertikalu odvoda stambene zgrade.

Premještanje radijatora, zamjena olovnih dovodnih cijevi sa bakrenim cijevima.

Popuna rupa od starih odvoda i stare kade. Upotrijebljen stiropor, cement, masa za izravnanje. Hidroizolacija-kupaonica se nalazi na prvom katu,investitor želi biti siguran da neće doći do propuštanja vode u stan ispod.

Slika br2.

Slika br4.

Slika br5.

Slika br7.

Postavljanje kupaonske opreme prema želji investitora.

Keramičke pločice postavljane sa fleksibilnim ljepilom i vodonepropusnom fugir masom.Zidovi obojani sa preporučenom bojom za kupaonice.

Postavljanje tuš kabine. Završna montaža slavina za vodu,tuš, i novih prekidača za struju.

Rekapitulacija troškova.

USPOREDBA

Ponuda izvođača( nećemo spominjati ime  tvrtke)-18.000,00 kuna

Cijena uključuje-demontažu postojeće keramike, sanitarija, vodovodna instalacija, premještanje radijatora, soboslikarski radovi, elektro-radovi i završna montaža.U cijenu je uključeno i postavljanje pločica (cijena obrazložena u prošlom stavku).U cijenu nije uključena kupaonska oprema.(keramičke pločice posjeduje investitor) završetak radova do 30 dana.

Naša cijena i radovi

Spušteni strop (prema želji investitora), demontaža, skidanje pločica, žbukanje, vodovod i odvodnja, instalacija za radijator, postavljanje pločica , soboslikarski i elektro radovi, montaža kupaonske opreme. U našem troškovniku koji je prvobitno isporučen investitoru navedene su sve stavke sa točnim opisom i količinom potrebnog materijala. Specifikacija bakrenih cijevi, plastičnih cijevi,ljepilo za pločice (tip,vrsta,proizvođač), fugir masa (tip,vrsta,proizvođač).

6.100,00 Kuna- završetak radova  7 (sedam dana)

Investitor sam kupuje kupaonsku opremu –slavine,lajsne,tuš kabinu, radijator,umivaonik sa ogledalom –cijena  4.260,00 Kuna

Slika br6.

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem

0992800350 | info@ingkvaliteta.com

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Go to Top