PROCJENA KVALITETE IZGRADNJE I UGRADNJE MATERIJALA

Naravno, glavna uloga u svemu tome je upotreba suvremenih i provjerenih materijala te kvalitetna izvedba proizvođača i izvođača radova koji imaju iskustvo, ali moraju poštivati znanje i norme u građevinarstvu. Iako arhitektonski projektni zavodi počinju primjenjivati nove norme i materijale, istih se ne drže svi građevinski djelatnici kod ugradnje .
Pružajući moju uslugu budućim kupcima nekretnine , htio bih ih temeljem stručnog mišljenja upoznati sa kvalitetom ponuđene nekretnine , kao i o budućim ulaganjima u održavanje istih. Moje usluge su prvenstveno ponuđene kupcima, a ne izvođačima jer oni ionako ne žele prihvatiti druga mišljenja i promjenu načina izgradnje, jer im to iziskuje više vremena i veću cijenu. Savjeti o kvaliteti proizvoda koji se temelje na znanju i preporuci vrhunskih proizvođača.

Niska cijena –nepovoljna cijena. Odlučivanje za proizvod prema kvaliteti i namjeni, a ne prema cijeni. Nekvalitetni proizvodi, jeftini proizvodi, niske kvalitete su najskuplji proizvodi. Savjetovanje osoba koje same žele određivati koji materijal i proizvod žele, bez obzira na cijenu, a ne temeljem iskusnog izvođača koji će diktirati proizvod prema svojim interesima.

Kontaktirajte me:

Zaključak

Cijenom kojom se dobiva kvaliteta i zadovoljava u potpunosti cilj,
ostvaruje se dobit.