SAVJETOVANJE I POMOĆ KOD IZGRADNJE

SAVJETOVANJE I POMOĆ KOD IZGRADNJE

Planirate li novu izgradnju ili već započinjete s projektom? Osjećate li se preplavljeni svim izazovima i mogućnostima koje izgradnja donosi? Ne brinite, mi smo ovdje da vam pomognemo!

IngKvaliteta nudi sveobuhvatnu uslugu savjetovanja i pomoći kod izgradnje. Bez obzira jeste li investitor, vlasnik nekretnine ili građevinski profesionalac, naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste osigurali uspješnu i kvalitetnu izgradnju.

Što točno možete očekivati od naše usluge? Pružamo vam stručno mišljenje, savjete i podršku tijekom cijelog procesa izgradnje. Naš tim će analizirati vaše potrebe, ciljeve i budžet te vam pomoći donijeti najbolje odluke u pogledu dizajna, materijala i izvođenja radova.

Ne želite kompromise kada je u pitanju kvaliteta izgradnje? Ni mi! Zato se trudimo osigurati da svaki korak projekta bude izveden s pažnjom i stručnošću, uz korištenje najnovijih tehnologija i najkvalitetnijih materijala.

Naša usluga je prilagođena vašim potrebama i zahtjevima projekta. Bez obzira na veličinu ili složenost, mi smo ovdje da vam pružimo podršku i rješenja koja će zadovoljiti vaše potrebe.

Zašto biste se borili s izazovima izgradnje kada možete imati stručnjake uz sebe? Kontaktirajte nas danas i prepustite nam brigu o vašem projektu. IngKvaliteta – za kvalitetnu i sigurnu izgradnju!


Izjava izvođača glasi: “Ne može se boriti protiv prirode.” Ova izjava je istinita, no pogledajmo samo nekoliko desetaka metara dalje, gdje kuća sagrađena prije 30 ili 40 godina stoji potpuno neoštećena, ne nedostaje joj niti jedan crijep. Uspoređujući materijale nekad i danas, dolazimo do jednog zaključka – nekad su graditelji poštovali osnovne norme, koristili su ograničen asortiman materijala i nisu žurili s izgradnjom. Nije bilo preferiranja određenih proizvođača građevinskih materijala, jer mnogi od njih nisu ni postojali. Građevine su sagrađene na način koji i danas izaziva divljenje svojom ljepotom.

Iako bi izvođači građevinskih radova možda mogli pružiti detaljan odgovor na ovo pitanje, ova stranica nije namijenjena njima, već vama, budućim investitorima. Fokusiramo se na kvalitetu i znanje. Analizirajući nekoliko izvođača radova koje bismo vam mogli preporučiti u današnje vrijeme, dolazimo do istovjetnih podataka o svima njima. Nude dugogodišnje iskustvo, brzinu izvođenja radova, te pokušavaju uvjeriti u nisku cijenu. Međutim, ove stavke često su nespojive s visokim standardima kvalitete.

Nigdje se ne spominje znanje. Zašto.?

Znanje je osnovno i ono igra glavnu ulogu u dugotrajnosti izvedenih radova ,a samim time i u Vašem zadovoljstvu za što rijeđim korištenje takvih usluga i naravno ono najbitnije, a to su minimalni troškovi ulaganja. Normalno to je nespojivo sa poslovanjem nekih izvođača, a samim time i proizvođača pojedinih proizvoda jer se zarada ne temelji na dugotrajnosti proizvoda i kvaliteti usluge. Sve to ćemo Vam kasnije dokazati primjerima, tj.fotografijama radova.

Da li postoji savršeni izvođač građevinskih radova kojeg bismo Vam preporučili? Da. Da li postoji savršeni proizvod kojeg bismo Vam preporučili? Da.  Ali uvijek postoji „ali“. Naše znanje je bazirano školovanjem i stalnim učenjem i upoznavanjem sa novim materijalima i proizvodima. Naravno tu je i ona najskuplja „škola“,a to je da smo se i mi „opekli“ na stvarima na koje Vas želimo upozoriti i pomoći Vam. Sve to je uzrokovano jer se izvođači radova ne pridržavaju osnovnih pravila koji su uvjetovani lokacijom objekata, klimatskim promjenama,itd. Lijep izgrađen objekat ne znači i kvalitetno izgrađen objekat.

Također na tržištu su se pojavile agencije za procjenu nekretnine temeljem mikro i makro lokacije, a tu spada blizina autobusnog stajališta, tramvaj,  blizina trgovina,itd. Nigdje se ne spominje kvaliteta izgradnje i materijali koji su upotrebljavani.Pružajući uslugu procjene kvalitete izgradnje i procjene kvalitete ugrađenih proizvoda u prvom redu fizičkim osobama, htio bih ih upozoriti na dugotrajnost istih tj.da pokušaju izbjeći adaptaciju skupo plaćene nekretnine,već nakon nekoliko godina.

Da moja tvrdnja ima osnove dokazuju slučajevi (koji više nisu rijetki) gdje se ne poštujući način izgradnje , a temeljem klimatskih promjena, događaju oštećenja krova, oštećenja fasada,itd. Već i kod malo jačih vremenskih nepogoda događa se da kuće ostaju bez krovova , bez fasada (termo)itd.

Ovdje sam namjerno naveo termo fasadu jer za istu je vjerovatno agencija dala pozitivno mišljenje o energetskoj učinkovitosti, ali nije upozorila i dala mišljenje o njezinoj kvaliteti izgradnje. Izbjegavajući sigurnu i propisanu ugradnju grđevinske tvrtke dobivaju na brzini i naravno cijeni. Sve rade ljudi sa iskustvom, ali nažalost bez znanja ,a  to je osnovno u građevini.

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem

0992800350 | info@ingkvaliteta.com

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Go to Top