SAVJETOVANJE KOD KUPOVINE NEKRETNINA

SAVJETOVANJE KOD KUPOVINE NEKRETNINA

Kupovina nekretnine može biti izazovan i složen proces, ali s našim stručnim savjetovanjem, postaje mnogo jednostavnije i sigurnije.

IngKvaliteta nudi personalizirano savjetovanje koje vam pomaže donijeti informirane odluke prilikom kupovine nekretnine. Bez obzira jeste li prvi put kupac, investitor ili iskusni vlasnik nekretnine, naš tim stručnjaka pružit će vam podršku i usmjeriti vas prema najboljim opcijama koje odgovaraju vašim potrebama i ciljevima.

Što možete očekivati od naše usluge? Naši stručnjaci će analizirati vaše zahtjeve i preferencije, istražiti tržište nekretnina, procijeniti kvalitetu i stanje nekretnine te vam pružiti relevantne informacije i preporuke kako biste donijeli najbolju odluku.

Naš cilj je osigurati da vaša kupovina nekretnine bude ugodna i bez stresa. Pružamo vam podršku tijekom cijelog procesa, od pregleda potencijalnih nekretnina do pregovaranja i zaključenja kupoprodajnog ugovora.

Zašto biste se sami suočavali s izazovima kupovine nekretnina kada možete imati stručnjake uz sebe? Kontaktirajte nas danas i prepustite nam brigu o vašem procesu kupovine nekretnina. IngKvaliteta – za pouzdanu kupovinu nekretnina!


Naravno, evo jednog korisnog savjeta – isprobajte, istražite, možda ćete biti neugodno iznenađeni rezultatima. Ako se nađete u takvoj situaciji, obratite se nama za pomoć i savjetovanje. Analizirat ćemo materijale korištene u izgradnji i pomoći vam u donošenju informirane odluke prilikom kupovine. Također, pružit ćemo vam uvid u godišnje troškove održavanja nekretnine koju planirate kupiti.

Primjećujemo sve više slučajeva u kojima kupci novih stanova nakon nekoliko mjeseci počinju primjećivati nedostatke ugrađenih materijala (poput keramičkih pločica, stolarije itd.) i probleme s vlagom, što je posljedica upotrebe nekvalitetnih i jeftinijih materijala tijekom gradnje od strane “iskusnih” građevinskih tvrtki. Pružanjem svojih usluga i znanja, želim upozoriti buduće kupce na potencijalne troškove održavanja koji proizlaze iz loše kvalitete izgradnje i upotrebe jeftinih materijala.

Svoje usluge ne nudim samo budućim kupcima nekretnina, već i investitorima pratim tijek građevinskih radova i upozoravam na eventualne nedostatke kako bi se spriječila moguća šteta te osigurala vrijednost i kvaliteta objekta.

Tijekom vođenja nekoliko projekata obnove vikend kuća na jadranskoj obali, susreo sam se s primjerima nekvalitetne gradnje i neprimjerenih građevinskih materijala za to područje. Ovi primjeri ukazali su na nedostatak stručnog znanja, unatoč iskustvu prethodnog izvođača radova. Rezultat? Obnova objekata izgrađenih prije samo 5 ili 7 godina.

S obzirom na trenutnu ponudu nekretnina na tržištu, budući kupci sve više cijene kvalitetu izgradnje, jednostavno održavanje, niske troškove režija te minimalne probleme s održavanjem nekretnine, a ne samo nisku cijenu.

Inspiriran situacijom na tržištu nekretnina gdje se često nudi širok spektar opcija bez jasnog navođenja materijala, razloga i kvalitete izgradnje, odlučio sam ponuditi uslugu koja se temelji na stručnosti i znanju.

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem

0992800350 | info@ingkvaliteta.com

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Go to Top